Achtergrondinformatie over mijn fotoactiviteiten.Start zelfportret
Al op de middelbare school begon ik met fotograferen. De eerste camera was nog geen spiegereflex maar een Werra, een toestel van Poolse komaf waarmee je de film transporteerde met een ring rond de lens. Daarna kwam er een Pentax spiegelreflex die ik lang gehad heb. Aanvankelijk maakte ik vooral zwart/wit foto’s, die ik op een gegeven moment ook zelf ontwikkelde en afdrukte in een eigengemaakte doka op zolder.

Momenteel
Na een aantal jaren gewerkt te hebben met een digitale compact, miste ik steeds meer de voordelen van de spiegelreflex. In 2010 heb ik een Canon 550D aangeschaft met een standaard en een telezoom. Later zijn daar nog een 10-20mm groothoek van Sigma en een 50mm Canon aan toegevoegd. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurfotografie, concertfotografie, Urbex en macro.

Activiteiten
Behalve op deze site is mijn werk regelmatig te zien op (groeps)tentoonstellingen. Daarnaast bied ik foto’s digitaal te koop aan. Als u een werk wilt aanschaffen, kijk dan in mijn winkel. Ook kan ik in opdracht foto's maken. Of u helpen met het opzetten van een (foto-)website.